søndag den 24. maj 2015

Køkkenfirmaet er valgt - Det blev HTH

Så fik vi endeligt valgt køkkenfirmaet.

Huscompagniet vendte tilbage og fortalte os, at de kom til at at lave en regnefejl, da de skulle beregne hvor meget vi kunne trække ud af budgettet, hvis vi skulle købe køkkenet et andet sted end HTH.

Det korrekte beløb var 10.000 kr. mindre end det de oprindeligt meldte ud, altså 110.000 kr. og da vores valgte køkken hos KVIK endte på 122.000 kr., så kan det altså ikke længere betale sig at vælge en andet køkkenleverandør.

Vi fik godt nok nogle favorable opgraderinger hos Kvik på hårde hvidevarer samt en Kvik Core bordplade i køkkenet svarende til HTH's Corestone bordplade, som begge er replikaer af det originale Corian, men det førte også til en merpris.

Men det afgørende punkt var, at hvis vi valgte Kvik, eller bare anden leverandør, så betød det også, at vi først kunne komme til, når huset var afleveret.

Så huset vil altså stå uden køkken, bad og bryggers, når vi får det overleveret og det synes vi jo ikke er så fedt, da vi naturligvis foretrækker at alt står klart, når vi flytter ind.

Huscompagniet vil ikke stå med ansvaret, hvis der nu kom ridser på Kvik's inventar og der opstår en diskussion om hvorvidt det er Huscompagniet's håndværkere eller Kvik's håndværkere der har været skyld i det, hvorfor de har valgt at dele tingene så skarpt op.

Så køkkenfirmaet blev altså HTH. Vi bad om et ekstra møde med dem, hvor vi gennemgik tilbudslisten og bad konsulenten om at udpege alle tingene, således vi kunne være sikker på at det som stod på tilbuddet også svarede til det som vi havde valgt.




1 kommentar:

  1. Hej :-)
    Jeg forstår ikke helt ud fra indlægget, om I endte med en corestone-bordplade fra HTH. Hvis I gjorde - er I så tilfredse med den? Tænker både på misfarvninger, pletter, ridser osv.
    Mvh. Julie

    SvarSlet