søndag den 24. maj 2015

Byggeuge 1: Så sker der noget på byggegrunden!

Vi har igennem længere tid afventet Huscompagniet på en dato for hvornår byggeriet kunne gå i gang. 

Da der er gået 1,5 måned nu siden vi fik godkendt byggetillladelsen, så kunne vi altså godt tænke os at det skete noget meget snart.

Så tirsdag i denne uge ringede jeg til vores rådgiver og rykkede for en dato for 3. gang og denne gang kom der noget konkret ud af det!

Onsdag eller torsdag i denne uge ville de gå i gang med at støbe fundamentet! Onsdag eller torsdag - Jamen, det er jo i morgen og i overmorgen? Nu kom det hele lige pludselig MEGET tæt på!

Og vi synes ærligt talt, at de burde have været med tidligere ude med den information end dagen før de havde planlagt, at skulle gå i gang og vi skulle tilmed selv trække det ud af dem.

Derudover er vi stadig ikke blevet præsenteret for vores byggeleder. Det ville jo være meget rart, at man lige fik hilst og sat ansigt på manden, som skal styre slagets gang og bygge vores kommende hus, inden de begyndte at gå i gang med noget som helst derude.

Men jeg fik da at vide, at han hed Tommy, så må vi se hvornår vi får hilst på ham Tommy :)

Vi var ude på grunden i går (fredag) for at se om de havde fået støbt fundamentet endnu, men som man kan se af billederne, så er dette ikke sket endnu. Men der er da blevet gravet og der er kommet betonblokke, armeringsgitter og andet materiale til, så der sker da noget! 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar