torsdag den 6. august 2015

Byggeuge 12 - Maleren og murerne kommer på besøg

Så er vi endelig kommet up-to-speed igen med bloggen og vi er nu gået ind i den 12. byggeuge.

i denne uge har vi haft besøg af håndværkerne fra JBL Murer og Tømrer, som også har lavet tagkonstruktionen på huset. Efter deres eget udsagn skulle huset være færdigmuret i løbet af en 10 dags tid. Det bliver så godt, at se huset stå færdigt - udefra set! :)


Malerne fra Egelinds Malerfirma er også i gang i huset  som skal stå for spartling af vægge og lofter, påklæbning af glasfilt og maling af vægge. 

De gik i gang i tirsdags og skal være færdige til næste fredag, altså godt 2 arbejdsuger. Det bliver fedt, at se væggene malede, så de rå vægge bliver dækket til. 

Sammen med gulvfliserne, så er rummene jo stort set færdige. Trægulvene mangler vi selvfølgelig stadigvæk :)


Det er faktisk også første gang vi er inde i huset siden fliserne blev lagt. For nu skal vi rekvirere husnøglen, da huset nu er lukket, hos Huscompagniet, hvis vi vil have adgang til huset udenfor arbejdstid.

Så vi var også rigtig spændte på at se, hvordan væggen inde i de 2 brushenicher har taget sig ud, da de også er blevet muret op med de selvsamme fliser i køkken/alrum, bad og bryggers.

VI er blevet rigtig glade resultatet og vi synes at det giver brushenichen et fedt look! Dog ville vi gerne have haft fliserne muret helt op til loftet. Så vi ringede til flisemureren Esben Albers og hørte om han ikke kunne gøre det og det var intet problem. Det bliver fikset i næste uge! Sådan!! 

Samtidigt fik vi også øget højden på vores glasvinge i bade med 30 cm (én flisehøjde), så der kun bliver ca. 30 cm mellem loft og overkanten af glasvingen.




Så er er det tid til at tjekke op på strømforbruget igen

Det er jo ved at være et stykke tid siden jeg har kigget til strømforbruget. 

Jeg tror sidste gang, var en gang lige før sommerferien og jeg skal da love, at der er blevet brugt noget strøm imellemtiden.

Strømmåleren siger 1.357 kWh! Det er vel og mærke 1.257 kWh mere end hvad jeg sidst så den til! XD

Så hvis vi, groft sagt, regner med 2 kr./kWh, så svarer det til 2.714 kr. - Det er vel egentligt ok... indtil videre!

Strømforbruget steg iøvrigt, da de begyndte at tørre huset :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar