onsdag den 12. august 2015

Byggeuge 13 - Murer- og malerarbejdet forsættes

Murerarbejdet skrider frem i denne uge og vi har nu en hel side som står færdig nu. Indenfor er malerne blevet færdig med at spartle og og gået i gang med at sætte glasfiltet op... og jeg må sige, at det ser ret godt ud :)

Samtlige vægge skal males hvide i glans 7. Oprindeligt havde vi valgt glans 5, men malerne anbefalede os 7'eren, da den var nemmere at rengøre og det lød jo meget godt i vores ører, så den var købt med det samme!


Dog har vi 3 vægge; én i stuen, én i køkken/alrummet og så væggen i det ene børneværelse, som skal males i en mørkegrå farve og det skal være den samme grå farve, der skal gå igen, således der er konsistens.

Min bedre halvdel frygtede dog, at køkken/alrummet vil blive for tungt og dystert at kigge på, da gulvklinkerne også er mørkegrå, så hun var mere for en lysere grå farve.

Jeg kunne se pointen i børneværelset, da det er et noget mindre rum og her vil en mørkegrå farve få værelset til at syne mindre, men køkken/alrummet er på næsten 35 kvm og køkkenet er hvidt, så her var jeg ikke bekymret. Det samme gjaldte for stuen på næsten 27 kvm.

MEN... vi skulle jo gå på kompromis, så valget er endte på 3 forskellige farver grå. Den helt mørke i stuen, den lidt lysere i køkken/alrummet og den lyse i børneværelset. 

På denne måde fremstår det mere som et bevidst valg end hvis vi havde valgt at male stuen og køkken/alrummet i samme grå farve og børneværelset i en anden.



Til de interesserede så blev Solid Mountain (S5500-N), Grey Haze (S4000-N) og Grand Cliff (S3000-N).

Flisemureren har også været forbi i starten af ugen og murede vores brusheniche helt op til loftet som vi bad om og resultatet er blevet ret flot synes vi selv!

Nu mangler vi bare glasvingen og bruse-armaturet, så er brusenichen klar :) 






Og så et hurtigt tjek på strømforbruget siden sidste uge. 1.527 kWh stod den på, altså et forbrug på 170 kWH siden sidst.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar