fredag den 5. juni 2015

Byggeuge 3: Så er fundamentet blevet støbt!

På årets nok første sommerdag (man kan vist godt kalde 21 grader for sommerligt vejr, når man bor i Danmark =)), var vi en tur ude på grunden for, at se om der var blevet støbt og det var der minsandten! 

Det er utroligt, hvor meget forskel det gør, at få grunden støbt. Nu kan man tydeligt se, hvor værelserne er placeret i forhold til hinanden og specielt vores sænkede stue, er vi helt vilde med. Det kommer til at blive et fedt rum!


Næste skridt er at få sat betonvæggene op, hvilket ifølge tidsplanen, skulle være leveret i går, men som man kan se, så er det ikke kommet endnu. Dog har de frem til onsdag i næste uge (d. 10. juni), så de når det jo nok :)

Tjekkede også lige elmåleren inden vi smuttede og den sagde 7 kWh, altså 5 kWh mere siden sidste uge, så der er ikke noget voldsomt forbrug endnu.



Vi fik også hilst på vores kommende naboer, som bygger overfor os. Flink familie, som bygger for tredje gang, så vi fik en god snak omkring hvert vores byggeri og lært hinanden lidt at kende. Vi har indflytning omtrent samme tid, så vi kommer ikke til at bo helt mutters alene alligevel ;) 

Der er ihvertfald 4 grunde der er igang nu og der kommer nok flere til inden længe, nabogrundene er ihvertfald solgt, så det skal nok blive hyggeligt!

Brushenichen i det store badeværelse
Vores sænkede stue med udsigt til skoven
Huset i sin helhed - Det begynder at ligne noget! :)
Huset igen fra en anden vinkel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar