torsdag den 25. juni 2015

Byggeuge 6 - Del 3 - Dagen før spærrene bliver rejst

I dag var vi ude på byggegrunden for 3. gang i denne uge - Det er næsten ved at være en daglig ting nu :)

Vi troede nemlig, at det var i dag at spærrene vil blive rejst, så derfor havde vi sørget for lidt mad til håndværkerne derude, som en form for rejsegilde. 

Det er en gammel tradition og det er langt fra alle, har vi fundet ud af, som går op i det. Det er i høj grad noget, som man gør for håndværkernes skyld end det er for ens familie og venner. 

Typisk bliver der blot grillet nogle pølser og brød, men vi fandt det besværligt, at skulle slæbe grillen med og bruge tid på at tænde den op derude, så vi have taget stegt ris og hjemmelavede forårsruller med hjemmefra og ankom ved frokosttid. Det blev de rigtig glade for.

Dog var de kun 2 mand på byggepladsen og spærrene blev først rejst dagen efter, så der var rigeligt af mad, da vi havde regnet mad til 6 mand! Anyway, det er de samme 2 håndværkere, som går derude i morgen, så det må være godt nok :)

Betonvæggene var blevet muret helt færdigt dagen før, så det fik vi da set. Det fedeste er, at man nu kan se størrelsen af vores facadevinduer i stuen - Det kommer til at blive rigtig rigtig godt!









Ingen kommentarer:

Send en kommentar