mandag den 20. april 2015

Garderobeskabe

Garderobeskabe er noget vi har fravalgt hos HTH, da der er penge at spare ved at købe skydedørene i eksempelvis Bauhaus, hvor de laver dem efter mål. Skabselementerne kan man med fordel købe hos IKEA, da de har et meget større udvalg af indretningsmuligheder og til næsten ingen penge.

I vores soveværelse havde vi forestillet os at den ene side af endevæggen bliver brugt til et garderobeskab der går fra væg-væg og fra gulv-loft. Vores soveværelse måler 3,55 m i bredden og 2,63 m i højden, så det bliver en dejlig stor garderobe med masser af plads, men der skal også nogle ret store skydedøre til.

Heldigvis laver både Bauhaus og Silvan skydedøre efter mål, så vi har været en tur derud begge steder og fået et tilbud på skydedørene. 

Vi skal have 3 stk. skydedøre der hver måler 1,20 m. Den midterste skydedør skal være af spejl, men de 2 ud i siderne skal være lysegrå med træstruktur.

Der bliver jævnligt kørt kampagner på mellem 50-70% rabat på skydedørene begge steder, så der er rigtig mange penge at spare her.

På Silvan.dk kan du bruge deres design program til at opsætte dine skydedøre og samtidigt få en pris på det. Med 50% rabat kan vi få vores skydedøre for kun 2.300 kr.!


Ikea.dk kan du ligeledes designe dit garderobeskab. Her har vi delt garderoben op således, at konen og jeg har hver vores halvdel og så er der et modul i midten, som er til fælles brug.

I alt er det blevet til et stort og rummeligt skab bestående af 10 hylder, 2 udtræksskuffer, 3 trådkurver, 4 bøjlestænger, 4 buksestativer. Og alt dette for kun 3.400 kr.

Så totalt set koster vores garderobeskab 5.700 kr., hvilket vi synes er billigt!





I børneværelserne skal vi blot have nogle helt almindelige garderobeskabe, som kan fås for under 1.000 kr. pr. stk både i Silvan, IKEA, Bauhaus og Jysk. Så for 8.000 kr. er posten for garderobeskabe klaret!








1 kommentar:

  1. Jeg skal selv snart have nyt garderobeskab fra Vordingborg Køkkenet som jeg glæder mig meget til

    SvarSlet