onsdag den 22. april 2015

Kvik køkken

Vi har aldrig tænkt, at skulle kigge på andre køkkenfirmaer end HTH, da vi fra starten havde fået at vide, at det ikke kunne betale sig, at købe køkkener hos andre end byggefirmaet samarbejdspartner.

Det tænker vi jo umiddelbart giver fin mening, for byggefirmaet, hvilket i vores tilfælde er Huscompagniet, har jo forhandlet store mængde rabatter, når de sender 1.000 kunder HTH's vej om året. Ønskede man at vælge en anden køkkenleverandør, så kunne man ikke trække det fulde budgetterede beløb ud.

Eksempelvis, hvis man havde budgetteret 100.000 kr. til køkken/bad/bryggers, så kunne man måske kun trække 70.000 kr. ud og det lyder jo ikke særligt attraktivt. Ud af de resterende 30.000 kr., vil en del af det være en fortjeneste til Huscompagniet og noget af det vil vi få igen i form af rabatter givet på huset.

Så med det in mente, så havde vi aldrig tænkt på at gå til andre leverandører. Men da en af mine gode kammerater, fortæller mig at hans kusines mand har Kvik Køkken i Silkeborg og kunne give os gode rabatter, så overvejede vi alligevel muligheden. 

Så jeg sendte tilbuddet fra HTH til ham, så han kunne give os en pris på samme køkken/bad/bryggers. Han vendte hurtigt tilbage og fortalte at han kunne lave det samme til 110.000 kr.! Det er en besparelse på rundt regnet 32.000 kr.! Nu blev det lige pludseligt interessant, men det hele kommer jo an på, hvor stort et beløb vi kan trække ud af budgettet.

Og det er der jo kun en måde at finde ud af på. Så jeg sendte en mail til vores rådgiver, som kort tid efter fortalte, at vi totalt set kunne få 120.000 kr. ud af de budgetterede 130.000 kr.!

Dét var jo noget af en glædelig overraskelse, da det jo faktisk er en rigitg stor andel af det afsatte beløb vi kunne få ud! Så der var ingen tvivl nu, vi skulle ned til Kvik og se på deres køkkener.

Denne gang tog mødet heldigvis kun 2,5 time, da vi egentligt bare var ude efter det samme køkken, som vi i forvejen havde valgt, bare til billigere penge. Men vi kom faktisk også ud af mødet med et bedre køkken, da vi fik opgraderinger på eksempelvis bordplader og hårde hvidevarer - Fantastisk!

Dette er naturligvis kun lykkedes os, fordi vi har fået nogle ekstra gode rabatter, men jeg vil stærkt anbefale, at man altid prøver at forhøre, hvor meget man rent faktisk kan trække ud af det afsatte beløb til køkken, bad og bryggers. 

For standardsvaret vi hører fra køkkenfirmaerne er, at man nemt spare 20% ved selv at købe det ude i byen, så det kan være "besværet" værd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar