mandag den 20. april 2015

Møde med HTH Køkkenforum

I marts måned var vi forbi HTH Køkkenforum for at vælge inventar og hårde hvidevarer til vores køkken, bryggers og bad.

Det har været et møde, som vi har glædet os rigtigt meget til, da både køkkenet og badeværelserne er nogle ret centrale dele i hjemmet og det er jo altid sjovt at kigge på indretning!



Vi besøgte HTH weekenden inden, så vi kunne skabe os et billede af, hvad for et køkken vi godt kunne tænke os. På den måde kunne mødet afholdes hurtigt og effektivt. På trods af vores foreberedelser, så endte mødet alligevel med at tage 5 timer! Hatten af for vores rådgiver, for vi var godt nok helt bombede efter mødet. 

Jeg blev nødt til at spørge rådgiveren om det var normalt at hans kundemøder tog så langt tid eller om det bare var os der var besværlige og krævende, men det var åbentbart meget normalt for ham og at han endda havde haft meget længere møder! Én ting ihvertfald sikkkert - Jeg skal aldrig være køkkenrådgiver!

Køkken
I køkkenet skal vi have hvide grebsfrie fronter på både køkkenøen og vægpartien. 

Bordplade: 594 Trend Hvid
Skuffer: Underskab m. 3 lux-skuffer (Soft luk)

Kogeøen måler 1800x1200 mm og består af 3x2 moduler. Vasken er placeret i midten og opvaskemaskinen på højre side, så de sidste 4 moduler er skuffer.

Vægpartiet måler 3000x600 mm, hvor vi har 2 højskabe, der måler 600x600 hver. Det første højskab er et integreret køleskab og det andet højskab er med vores ovn og mikrobølgeovn. De resterende 1800 mm er brugt til bordplads, hvor vi har placeret en nedlimet kogeplade.


Køkken/alrummet i 3D



Hårde hvidevarer
Herunder har vi listet vores hårde hvidevarer op. Jeg ser ikke nogen grund til at skrive noget om det. De er allesammen af en god energiklasse, ser designmæssigt godt ud og er funktionelle.

Jeg kunne desværre ikke finde et billede af opvaskemaskinen, hvilket undrer mig lidt.

Vaskemaskinen og tørretumbleren tænker vi at købe i Elgiganten, da disse ikke skal være integrerede og kan fås både billigere og i nyere modeller.


Køleskab - Siemens KL81RAD30
Fryseskab - Siemens GS36NVI30
Kogeplade - Siemens EH801FL17
Ovn - Siemens HB33A1541S
Emhætte - Siemens LC86KA670
Opvaskemaskine - Siemens SN66MO425SK





Bryggers
I bryggers har vi valgt at køre videre med en hvide fronter dog med greb, da vi synes at bryggers er et mere råt rum. Bordpladen er en 542 Rustik Metal.


Bryggerset i 3D


Badeværelserne
I badeværelserne fortsætter vi med de hvide grebsfrie fronter til underskabene, som vi også havde i køkkenet. Dog har vi skiftet bordpladen ud med en sort blank bordplade med en heltstøbt vask. i det store badeværelse har vi dog også valgt et højskab på højre side.
Bordplanen måler 1600 mm  i bredden og består af et skab under vasken på 800 mm og 2 moduler på hver side på 400 mm med 2 skuffer.


Højskabet måler 400 mm i bredden.


Det store badeværelse i 3D


Gæstebadeværelset i 3D


Totalt set har vi brugt for 142.735,43 kr. på inventar og hårde hvidevarer på køkken, bad og bryggers. 

Vi havde budgetteret med ca. 130.000 kr., så vi har skudt lidt over mål, men ellers synes vi at det er mege godt ramt.




1 kommentar:

  1. Er I stadig glade for den hvide bordplade i køkkenet? Er den nem at holde og er der synlige ridser i den?

    SvarSlet